LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open huis voor Laguna Novio en Notensteyn

Donderdag 25 Maart 2010 | reacties 0

Tijdens de open huizenroute op 27 maart aanstaande, kunt u bij de projecten ‘Laguna Novio’ en ‘Notensteyn’ een unieke blik ín de woning werpen. En hoort u bij de gelukkigen, dan biedt ontwikkelaar HMG u een wel heel bijzonder perspectief: een helicopter neemt u mee voor een kijkje vanuit de lucht! Woningen zijn dus van binnen én van bovenaf te bekijken !

Woningen van het project Laguna Novio in Het Nijland. Kijkje in de woning


Om belangstellenden voor de nieuwbouwprojecten een goed beeld te geven van de woning en de indelings-mogelijkheden nodigt de ontwikkelaar u uit om tijdens de open huizenroute een kijkje te komen nemen in een ingerichte woning. Onder het genot van een kopje koffie of thee zijn de diverse mogelijkheden van de projecten te bekijken. Komt u voor Laguna Novio, dan kunt u ook een casco-woning bekijken. Bij Notensteyn wordt u in een tent ontvangen.

 

Helicoptervlucht
Tijdens de open dag worden ook helicoptervluchten georganiseerd voor een unieke blik op de wijk en de woningbouwprojecten! Aanmelding is noodzakelijk: bij veel belangstelling wordt er geloot! Indien u belangstelling heeft voor deze woningen en ook een helikopterrondvlucht wenst te maken, kunt u zich aanmelden met behulp van het contactformulier op de site  www.beleefdewaalsprong.nl . Een bezichtiging in deze reeds bewoonde woningen is alleen mogelijk via een aanmelding! Inschrijven is alleen nog mogelijk t/m donderdag 25 maart a.s.

Project Notensteyn in De Elten.
 
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media