LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dag projecten Het Nijland

Woensdag 29 Januari 2014 | reacties 0
lissendonk-in-aanbouw

Op zaterdag 1 februari bent u weer welkom bij de projecten Vlonderweide, Lissendonk en Oosterdijken in de kleinschalige wijk Het Nijland in Oosterhout. De Open Dag vindt plaats in de rode bouwkeet aan de Kruidenstraat; u bent welkom van 10.30 tot 12.00 uur.
 

Vanuit de bouwkeet kunt u een kijkje nemen op de bouwplaats van de projecten Vlonderweide en Lissendonk, waarvan de bouw al ver is gevorderd. Ook kunt u de toekomstige ligging van het project Oosterdijken bekijken en kennismaken met de omgeving van wat straks wellicht úw woonomgeving wordt. Uiteraard zijn er uitgebreide brochures over de verschillende woningtypen beschikbaar. 

 

Lissendonk
Op een werkelijk schitterende plek aan het water met blijvend uitzicht over het schitterende groene landschap van Overbetuwe worden 10 royale twee-onder-één-kapwoningen en 4 fantastische vrijstaande woningen gebouwd. De eerste fase is al volledig verkocht en wordt in april van dit jaar opgeleverd aan haar eerste bewoners. In de tweede fase van vier woningen is nog één tweekapper beschikbaar, de bouw start naar verwachting nog dit voorjaar. De derde en laatste fase bevat uitsluitend tweekappers, het moment van start bouw is nog niet bekend. Meer info op www.lissendonk.nl.
 

Vlonderweide
Dit bijzondere nieuwbouwproject omvat 2 x 5 woningen met een bouwhoogte die varieert van 9 tot 13 meter en een inhoud van circa 616 m³ tot 799 m³. De eerste fase is in aanbouw, er zijn nog woningen beschikbaar in de tweede fase. Meer info over dit project op www.vlonderweide.nl.
 

Oosterdijken
Oosterdijken is een plan in drie delen met bijzonder comfortabele twee-onder-één-kapwoningen, rij- en hoekwoningen in een heerlijke landelijke omgeving. De bouw van het eerste deel start naar verwachting in april; er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ook het tweede en derde deel zijn in verkoop; wellicht biedt het project voor u een passende, betaalbare woning? Wilt u meer weten klik dan door op www.oosterdijken.nl.
 

Het Nijland
De drie bovengenoemde projecten maken onderdeel uit van Het Nijland, een kleinschalige woonbuurt dat onderdeel uitmaakt van de wijk Oosterhout. Er worden in Het Nijland totaal circa 300 woningen gebouwd, en de realisatie ervan vordert gestaag. De wijk wordt omgeven door water en biedt uitzicht op het oude dorp Oosterhout. De Betuwe ligt hier letterlijk in uw achtertuin! Als bewoner van deze nieuwe buurt ontbreekt het u aan niets: u kunt voor alle noodzakelijke voorzieningen gebruik maken van wat er in de aangrenzende wijken van Oosterhout al is gerealiseerd: waaronder een basisschool, kinderopvang, een wijkcentrum met jeugdbibliotheek en consultatiebureau, een medisch cluster, het nieuwe sportcomplex Nieuw Balveren en natuurlijk ook buurtwinkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media