LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dag Grote Boel op 25 juni

Maandag 20 Juni 2016 | reacties 0
logo-grote-boel

Wilt u ook wonen in Grote Boel en genieten van ruimte, water en veel groen? Kom dan op zaterdag 25 juni 2016 naar de open dag van de plannen Ons Landzicht en Ons Parkzicht. Tussen 10.30 en 12.00 uur bent u van harte welkom in het verkoopinformatiecentrum op de bouwlocatie van Grote Boel.
 

Het verkoopinformatiecentrum bevindt zich in de rode bouwkeet, nabij de rotonde aan de Keizer Hendrik VI-singel in Nijmegen-Noord. Een mooie gelegenheid om ook de bouwplaats te bezoeken. De bouw van Ons Landzicht en de aangrenzende plannen Ons Uitzicht en Ons Parkzicht is namelijk in volle gang. En er zijn nog woningen beschikbaar. bouwlocatie grote boel juni

 

Ons Landzicht

Ons Landzicht omvat in totaal 33 woningen, die zijn onderverdeeld in blokken van drie of vier woningen. Daarbij zijn de woningen verdeeld over twee zijden, waarbij aan de ene zijde de tuinen op het westen zijn georiënteerd en aan de andere zijde op het oosten. Kijk voor meer informatie op de website van Ons Landzicht.

 

Ons Parkzicht
Ons Parkzicht omvat diverse rij- en hoekwoningen, die zijn opgezet in blokken van vier en vijf woningen. De woningen zijn verdeeld over twee zijden met daartussen groen, waarbij aan de ene zijde de tuinen op het westen zijn georiënteerd en aan de andere zijde op het oosten. Kijk voor meer informatie op de website van Ons Parkzicht.

 

Ons Uitzicht

In plan Ons Uitzicht is nog één woning beschikbaar, een hoekwoning met de klinkende naam 'Groots'. Kijk voor meer informatie op de website van het plan.

 

Interesse?
Kom 25 juni een kijkje nemen of neem contact op met de makelaar: Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen, telefoon (024) 324 42 44.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media