LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dag bouwplaats Oosterdijken

Maandag 29 Juni 2015 | reacties 2
2014-02-11-bouwnummer-39-tm-46-06

Aanstaande zaterdag is er een open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan Oosterdijken in Het Nijland in Oosterhout. Het belooft een prachtige dag te worden, een mooie gelegenheid dus om de woningen te komen bekijken en om de mogelijkheden te ontdekken voor de laatste 4(!) beschikbare woningen!


Op 4 juli a.s. bent u vanaf 10.30 tot 12.00 uur van harte welkom in de rode bouwkeet van Reuvers Bouw, aan de Kruidenstraat, nabij de woningen in aanbouw aan de Venkelstraat/het Korianderpad te Nijmegen. Graag tot zaterdag!

 

Voor meer informatie over het plan Oosterdijken kijkt u op www.oosterdijken.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties

Deijkers (zaterdag 11 juli 2015)

Wij zijn al wat ouder Hebben elkaar leren kennen in een seniorenflat Wij wonen nu samen in een 4 kamer woning doch de huur is te hoog Er is ook nog een dochter met het Down syndroom die geregeld thuis komt Wij zoeken een huurwoning met 3 kamers tot € 600,00 in een van de dorpen rond Arnhem Graag uw reactie

Redactie Waalsprong (dinsdag 14 juli 2015)

Geachte heer, mevrouw Deijkers, Via waalsprong.nl kunnen we u alleen informeren over het woningaanbod in de Waalsprong. Wilt u een huurwoning in Nijmegen tot € 600 dan bent u waarschijnlijk aangewezen op een woning in de sociale sector. Via www.entree.nu kunt u lezen hoe u daarvoor in aanmerking komt. De eerstvolgende sociale huurwoningen in de Waalsprong worden waarschijnlijk in het voorjaar van 2016 aangeboden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media