LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

NieuwNoord start bouw begin 2018

Maandag 20 November 2017 | reacties 0
1336-grote-boel-c-blok-01-a-kleine-webversie

NieuwNoord Nijmegen, een project van VanWonen in Grote Boel, heeft sinds de start verkoop in juni veel belangstelling gehad. Van de 87 fraaie rij- hoekwoningen en tweekappers is inmiddels 70% verkocht. Dit betekent dat met de start bouw kan worden begonnen.

 

En dat is niet gek, want NieuwNoord heeft veel te bieden: een groene omgeving, mooie waterpartijen en dichtbij voorzieningen en uitvalswegen. Daarbij hebben de woningen - inclusief luxe keuken - een mooie en complete afwerking.NieuwNoord vogelvlucht

 

Nog enkele woningen beschikbaar

Ondanks dat de verkoop hard gaat zijn er nog een aantal woningen te koop. Dit zijn fraaie rij- en hoekwoningen en royale tweekappers (met vlonder aan het water).

 

Interesse?

Heeft u interesse in een woning in Grote Boel? Wees er snel bij! Kijk voor het actuele aanbod en beschikbaarheid op www.nieuwnoordnijmegen.nl. Schrijf je in, of neem contact via de mail op de website voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Ook op de Woonbeurs Waalsprong op 25 november is VanWonen aanwezig met informatie over de laatste woningen in dit project.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media