LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwbouw Kindcentrum De Uitdaging vordert snel

Woensdag 30 Januari 2019 | reacties 2
impressiede-uitdagingsmall
De nieuwbouw van Kindcentrum De Uitdaging vordert snel. Als alles volgens plan verloopt kunnen de basisschool, de kinderopvang en de BSO al in de meivakantie van dit jaar verhuizen naar hun nieuwe locatie in Grote Boel. Op dit moment is Kindcentrum De Uitdaging tijdelijk gevestigd in voorzieningenhart De Klif. Het nieuwe pand is van alle gemakken voorzien en biedt in de toekomst plaats aan zo’n 500 kinderen.

 

Het gebouw is voorzien van zonnepanelen en led-verlichting. Ook kijkt De Uitdaging hoe zij slim om kunnen gaan met water en afval. Leuk is dat leerlingen mee mochten denken over de aankleding en het interieur. In een interview vertelt Vanessa Bijsters, directeur van De Uitdaging, uitgebreid over de nieuwe locatie.

 

Lees interview

 

Bouw de uitdaging

« Terug naar het overzicht

Reacties

erik (woensdag 30 januari 2019)

Hoe zit het omtrent de gymzaal? Momenteel is de capaciteit er namelijk niet om alle groepen te laten gymen!

Redactie Waalsprong (dinsdag 05 februari 2019)

Beste Erik. bedankt voor uw reactie. De gymzaal van De Uitdaging zal later opgeleverd worden (planning eind 2019). De kinderen zullen in de tussentijd gebruik kunnen maken van de faciliteiten van de Klif. Met vriendelijke groet, team Waalsprong

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media