LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw Bouwboek vol inspiratie

Donderdag 3 April 2014 | reacties 0
bouwboek

Op zoek naar een mooi ontwerp om zelf je huis te bouwen? Wij helpen je graag met een Bouwboek vol inspiratie. Bouwplannen die gemaakt zijn door architecten en bouwbedrijven, die hun creativiteit en ambitie bundelen. Haalbare bouwplannen die je houvast en zekerheid bieden voor wat betreft de mogelijkheden en kosten van realisatie van een huis. De essentie van dit Bouwboek is het aantonen van de haalbaarheid van zelfbouw… ook voor jou!

 

We hebben dit Bouwboek samengesteld voor meerdere kavellocaties in De Waalsprong. Er zijn locaties voor zelfbouw in Oosterhout, Lent en in het bijzondere projectgebied Plantjevlag. In dit laatste gebied zijn onlangs nieuwe kavels, direct gelegen aan de watersingel, in verkoop gegaan. Je kunt het Bouwboek hier downloaden.

 

Voor het actuele kavelaanbod of een vrijblijvend gesprek ga je naar de kavelwinkel in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Je kunt er ook een aantal maquettes van de diverse woningtypes te bekijken.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media