LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Najaarsactie De Grift: nu alle woningen met uitbouw!

Maandag 11 September 2017 | reacties 0
tweekapper

Bent u op zoek naar een twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning? Dan is dit uw kans! Heijmans biedt binnen het plan De Grift in Grote Boel 12 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen nu aan inclusief een uitbouw van 1.20 meter! Hiermee wordt uw woonoppervlakte aanzienlijk vergroot.

 

Open huis

Daarnaast heeft u de (unieke) mogelijkheid om uw toekomstige woning alvast in gebouwde vorm te bekijken. Op 30 september tussen 11.00 uur en 13.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de woningen aan Heinrich Böllstraat 2, 4 en 6 te Nijmegen (eveneens in Grote Boel). Deze woningen zijn vergelijkbaar met de woningen van het plan De Grift. Hiermee kunt u een goed beeld krijgen van de ruimte, indeling en kwaliteit.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over project De Grift kunt u contact opnemen met één van de betrokken makelaars, Hans Janssen Garantiemakelaars of Ans Mol Makelaardij.

 

vrijstaand, Grift

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie






« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media