LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kandidaten gezocht voor niaNesto woning van Portaal

Maandag 24 Juni 2013 | reacties 2
nianesto

Portaal heeft een nieuwe manier van bouwen ontwikkeld: niaNesto. Dit heeft alles te maken met energiezuinig wonen en betrokkenheid van de toekomstige huurder bij het ontwikkelproces. Portaal bouwt 16 eengezinswoningen in de kleinschalige woonbuurt Het Nijland in de wijk Oosterhout.

 

Voordelen
- De toekomstige huurder stelt zelf zijn of haar eigen woning samen;
- De woning heeft geen energierekening;
- De start bouw in Nijmegen is eind 2013;
- De huurprijzen zijn betaalbaar, onder de huurtoeslaggrens (exclusief servicekosten).

 

Selectie
Portaal selecteert de kandidaten tijdens een selectiebijeenkomst op 23 augustus. Kandidaten geven die dag ook hun voorkeur voor de conceptontwikkelaars (de bouwers van de woningen) en de kavels op. Houdt die dag dus vrij.


De kandidaten moeten voldoen aan de volgende randvoorwaarden:

  • Uw huishouden bestaat uit tenminste 2 personen
  • Uw gezamenlijk inkomen is niet hoger dan € 34.000,-. U toont dit aan met een IB60 formulier (van alle inkomens in het huishouden) van de belastingdienst. 
  • U bent gemotiveerd om in een duurzame woning te wonen. U schrijft een motivatiebrief.

Meer informatie en reageren

Meer informatie over niaNesto en de bouwers vindt u op www.niaNesto.nl. Tot 19 juli 2013 kunt u reageren door middel van het schrijven van een mail of brief. Meettijd bij Entree telt hier niet. In de brief staat:

  • of u aan de randvoorwaarden voldoet
  • uw motivatie
  • u voegt IB60 formulier(en) als bijlage toe

Onvolledige reacties worden niet in behandeling genomen. U kunt uw reactie indienen per mail of per post naar: Portaal, Postbus 2211, 3500 GE Utrecht o.v.v. niaNesto Nijmegen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Victor Teixeira Inacio (vrijdag 05 juli 2013)

Woon zoekend Ik ben Victor Teixeira Inacio. 25jaar en ik woon in Nijmegen . Mijn beroep is elektromonteur, ik werk bij Schekman elektrobedrijf, afgelopen dagen heb ik een vast contract gekregen. Sinds 2009 woon ik samen met mijn vriendin, in klein appartement met 1 slaap kamer, zonder verwarming en in de winter is het niet te doen met een baby. Sinds 4-maanden geleden zijn wij ouders geworden van een prachtig meisje genaamd Zefanja, en we zijn heel trots dat wij de ouders van deze mooie baby mogen zijn. Wij zijn op zoeken naar een nieuw ruime, sociaal, vriendelijk gezinswoning. Waar wij ons kind een eigen kamer kunnen geven, een gelukkig kunnen leven. We zijn een hele sociale, vriendelijke mensen. Ik heb inmiddels de IB60 aangevraagd als ik die binnen krijg stuur ik gelijk naar jullie toe. Wij hopen, dat wij in aanmerk kunnen komen voor de nieuwe project niaNesto-woningen in Nijmegen. Met Vriendelijk groet Victor en Carlota

Redactie waalsprong.nl (maandag 29 juli 2013)

Beste Victor en Carlota, In verband met vakantie op onze afdeling konden we niet eerder reageren. We hebben je reactie doorgestuurd naar de projectleider van Portaal. Wij raden je aan een brief te sturen naar het adres dat genoemd wordt in het bericht!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media