LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Inschrijving vrije-sector woningen Keizer 6 gestart

Dinsdag 15 Januari 2019 | reacties 2
keizer-6-3

De inschrijving voor de 30 vrije-sector huurwoningen in het project Keizer 6 is gestart. Keizer 6 is een nieuwbouwproject met acht hoekwoningen en 22 tussenwoningen in de nieuwe wijk Zuiderveld. De woningen zijn verdeeld over vier blokken met ieder een unieke ligging. Een tuin op zuid, noord, west of oost, een parkeerplaats op eigen terrein of uitzicht op een brede groenstrook, het is allemaal mogelijk.

 

De huurwoningen liggen aan het Ingmar Bergmanpark, de Sergio Leonestraat en de Alfred Hitchcockstraat. Er zijn vier verschillende typen, de basiswoning, de verhoogde woning, wel of geen dakkapel. Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie slaapkamers, een ruime zolder en een vrijstaande berging. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 129 m² gbo. Keuken, badkamer en toilet zijn voorzien van luxe afwerking en apparatuur. Eén blok heeft parkeren op eigen terrein. De tuinen zijn keurig afgewerkt met terras, looppad naar berging, schutting en zijn omsloten met hagen of hedera.

 

Huurprijzen variëren van € 944 tot € 1.050 per maand. Inschrijven kan tot en met 15 februari via de projectsite van Keizer 6.  

 

Keizer6.3Keizer6.4

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Francisco Avila (zaterdag 02 maart 2019)

Geachte heer/mevrouw, Ik zie dat de inschrijving voor de huurwoningen aan de Keizer 6 is verlopen maar zijn er nog woningen vrij ? merci voor uw reactie, gr., Francisco Avila (favilavelasco@hotmail.com)

Redactie Waalsprong (maandag 04 maart 2019)

Beste Francisco, wij zijn er niet van op de hoogte of er nog woningen te huur zijn binnen Keizer 6. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met Hans Janssen Garantiemakelaars via 024 3244 244 of via email adres info@hansjanssen.nl.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media