LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Huurwoningen van Talis via Entree beschikbaar

Maandag 12 Januari 2015 | reacties 3
a7b95796-cd60-42c0-8c0b-c32e6d5b6fe5hotel-v03-1

De verhuur van de 43 Talis-woningen gaat van start! Vanaf dinsdag 13 januari kunt u zich via Entree inschrijven voor een woning.

 

Vanaf dinsdag 13 januari 2015 adverteert Talis met huurwoningen in de Grote Boel met een huurprijs van € 575 tot € 710 op www.entree.nu. U ziet twee advertenties; één voor de 39 eengezinswoningen en één voor de 4 levensloopbestendige woningen.

 

Inschrijfgegevens

Controleert u vóórdat u reageert of uw inschrijfschrijfgegevens nog juist zijn en past u deze waar nodig tijdig aan? Voor alle aangeboden huurwoningen geldt een maximale inkomenseis van € 34.911,-.
De selectie voor een eengezinswoning vindt plaats op basis van meettijd en voor een levensloopbestendige woning op indicatietijd.

 

Woonmanifestatie de Grote Boel
Een groot aantal kandidaten (de eerste 200 kandidaten) wordt uitgenodigd voor de woonmanifestatie Grote Boel. Op de woonmanifestatie krijgen deze kandidaten de verhuurbrochure van de Grote Boel en meer informatie over de verhuur. Alle partijen die actief zijn in de Grote Boel, presenteren hier hun woonaanbod.

 

Verhuurproces
Na de woonmanifestatie vraagt Talis de woonkandidaten die op basis van hun meettijd of indicatietijd in aanmerking komen voor een woning, hun gegevens in te leveren. Aangeraden wordt om nu alvast de benodigde persoonsgegevens te verzamelen. Belangrijk hierbij is het een IBRI-(D,E,F) formulier van de Belastingdienst over het jaar 2013. Deze heeft u nodig van alle meeverhuizenden om aan te tonen dat het gezamenlijk inkomen maximaal € 34.911 bedraagt.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Kokke M. (zaterdag 07 maart 2015)

Zoek huurwoning binnen de huurgrens met 2 slaapkamers

André Derksen (dinsdag 08 maart 2016)

in verband met scheiding ben ik en mijn zoon van zes urgent op zoek naar een huurwoning met min.2 slaapkamers. Kan ik in aanmerking komen voor een huurwoning van de Grote Boel. Graag reactie terug ( sta ingeschreven va.2009)

Redactie@waalsprong.nl (dinsdag 15 maart 2016)

Geachte heer/mevrouw Kokke, en beste André, Om in aanmerking te komen voor deze woningen kunnen jullie contact zoeken met Talis, telefoon 024 352 3911. Talis registreert belangstellenden voor deze woning, en kan een seintje geven als deze woningen worden aangeboden via Entree.nu. Succes!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media