LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Grote Boel: maquette van de uitbreiding van Oosterhout

Donderdag 10 Juli 2014 | reacties 0
140702-maquette-grote-boel-07-1

Op dit moment werken maar liefst drie ontwikkelaars aan de eerste woningbouw in Grote Boel;  verwachting is dat het eerste concrete woningaanbod nog dit najaar gepresenteerd wordt. Maar u kunt nu alvast een kijkje nemen naar de ontwikkelingen in de nieuwe woonbuurt, die ter uitbreiding van de wijk Oosterhout gerealiseerd wordt.

 

In het Wooninformatiecentrum Waalsprong is sinds kort een maquette van de Grote Boel te bezichtigen;  zo krijgt u een helder beeld van de ambities die we voor deze mooie wijk hebben. Op de maquette is bebouwing in drie kleuren aangegeven: in grijze tint is de al aanwezige bebouwing van de wijk aangebracht. In rood een uitwerking van de huidige plannen van de eerste fase. En in wit een weergave van hoe de rest van de wijk eruit kan komen te zien. Die invulling is nog onzeker; er kunnen nog veel details veranderen, maar het geeft een goed beeld van de mogelijkheden in de nabije toekomst.  De maquette wordt dan ook elke keer een update, naarmate de uitwerking voor de woningbouwplannen vorderen.  Wat wel vast staat is de groene en blauwe omgeving van de wijk. De Oosterhoutse Plas ten zuiden van de Grote Boel  en de watersingels, maar ook de ruime parkachtige zones rondom en ingeweven in de woningbouwplannen komen duidelijk naar voren op de maquette

 

Grote Boel: interactief proces
De plannen voor Grote Boel zijn nog niet in steen gebeiteld. Ontwikkelaars hechten waarde aan input van belangstellenden. De wijk wordt dan ook zoveel mogelijk naar wens van haar toekomstige bewoners ingericht. In een begeleid proces met hoog interactief karakter mogen kopers en huurders hun individuele wensen uiten en hun ideeën over wonen in Grote Boel kenbaar maken. Zo heeft ontwikkelaar  AM een enquête ingezet om meningen te polsen en is daarna op bijeenkomsten in gesprek gegaan met potentiële kopers. Woningbouwcorporatie Talis heeft een panel opgericht waarin betrokken huurders deelnemen die belangstelling hebben voor wonen in Grote Boel met eengezins- en levensbestendige woningen.

 

U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen naar de maquette in het Wooninformatiecentrum Waalsprong en u verder te laten informeren.

 

Verwante berichten:
- Bijeenkomst AM

- Talis
- Informatie over Grote Boel


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media