LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Griftdijk afgesloten 13-17 juli

Zaterdag 11 Juli 2020 | reacties 0
werk-in-uitvoering

De Griftdijk is tijdelijk afgesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Vanaf maandag 13 juli wordt gewerkt aan het deel ten westen van Zuiderveld. De werkzaamheden duren naar verwachting een week. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden. Overige delen van de Griftdijk zijn normaal bereikbaar.

 

De werkzaamheden vinden plaats tussen twee rotondes op de Griftdijk: de rotonde met de Oude Groenestraat/Keizer Hendrik VI-singel en de rotonde met de Stationsstraat. Het gaat hier voornamelijk om herstel van de asfaltlaag. De rijbaan wordt in beide richtingen afgesloten. Fietsers kunnen wel langs de werkzaamheden.

 

Omleiding voor doorgaand verkeer
Het doorgaande verkeer op de Griftdijk wordt omgeleid, voornamelijk via de A15/A325/Prins Mauritssingel.Bewoners van de wijk Zuiderveld wordt tijdelijk gevraagd om alleen gebruik te maken van de wijkontsluiting aan de Keizer Hendrik VI-singel. Direct omwonenden en bedrijven/instellingen zijn geïnformeerd over de werkzaamheden; bezoek hiervan kan in overleg met de aanwezige verkeersbegeleiding eventueel passeren.

 

Als de weersomstandigheden meewerken kan donderdag of vrijdag de nieuwe toplaag worden geasfalteerd en belijning worden aangebracht. Zodra het weer mogelijk is, geeft de aannemer het wegdeel vrij en kan verkeer weer gebruik maken van de Griftdijk.

 

(klik op kaart voor grotere afbeelding)
Afsluiting Griftdijk juli 2020
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media