LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Geslaagd kopersfeestje Boelse Hof

Woensdag 14 December 2016 | reacties 0
bewerkt

Dinsdagmiddag 13 december was in Grote Boel een klein feestje. Ontwikkelaar AM organiseerde een kopersfeestje voor de toekomstige bewoners van project Boelse Hof.  

 

De 28 woningen van Boelse hoef worden opgeleverd vanaf de 5e week van januari. Per week worden 6 woningen opgeleverd. Dit betekent dat in maart iedereen de sleutel heeft ontvangen.boelse hof kopersfeestje 6

 

Kijken en kennismaken
Tijdens deze middag was er ruimte om de eigen woning te bezichtigen. Daar werd volop gebruik van gemaakt. Daarnaast was het een mooie gelegenheid om nieuwe buren te ontmoeten. Onder het genot van warme chocolademelk en gluhwein werden handjes geschud en huisnummers uitgewisseld.

 

boelse hof kopersfeestje 2 Boelse Hof

Het plan Boelse Hof is een dorpje met statige villa’s en huizen met fraaie dorpse architectuur. De tuinen zijn groot, er is veel openbaar groen én de woningen liggen vlakbij de Oosterhoutse Plas.

 

Alle woningen van het plan Boelse Hof zijn verkocht. Maar er zijn nog volop mogelijkheden voor wonen in Grote Boel. Neem een kijkje op de waalsprong.nl/groteboel of ga direcht naar de woningzoeker.
 

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media