LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Feest: start bouw project Kruidhof in Het Nijland

Woensdag 3 December 2014 | reacties 0
aibc

Maandag 10 november is de bouw van de woningen in plan Het Kruidhof in Het Nijland van start gegaan. In deze kleinschalige wijk van Oosterhout wordt volop gebouwd; inmiddels is ruim 3/4 deel van de woningen in Het Nijland gerealiseerd.

 

In de eerste fase van plan Het Kruidhof komen acht woningen, die allemaal al een toekomstige bewoner hebben. Op 15 december zal ook de bouw van de tweede fase van nogmaals acht woningen starten.

 

Nog één te koop

Heeft u belangstelling voor dit mooie bouwplan in Het Nijland, en wilt u er zeker van zijn dat u in de loop van 2015 uw nieuwe woning kunt betrekken? Wees er dan snel: er is nog maar één riante tweekapper van € 275.000 v.o.n. te koop.

 

Feestelijke bijeenkomst

Op maandag 15 december nodigt ontwikkelaar Van Wanrooij de kopers van dit project uit voor een feestelijke bijeenkomst op de bouwlocatie. Vanaf 15.30 uur wordt er getoast op de succesvolle verkoop en de start van de bouw. 


Voor meer informatie: www.kruidhof-oosterhout.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media