LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

‘Dit eigen restaurant aan het water is onze ultieme droom’

Donderdag 14 Mei 2020 | reacties 0
restaurant-oosterhoutse-plas-entree

Met de bouw van hun eigen restaurant op een toplocatie pal naast de Oosterhoutse Plas, gaat de ultieme droom van Maarten Kropman en Jolien Konings in vervulling. Het sympathieke stel uit Grote Boel kan niet wachten tot het de deuren van het kindvriendelijke ‘Brass.’, waar comfort food, een warm interieur en veel (buiten)beleving het menu bepalen, kan openen.

 

Maarten en Jolien, afkomstig uit respectievelijk Nijmegen en Oosterhout (gemeente Overbetuwe), zijn geen onbekenden in het lokale restaurantcircuit. De basis voor hun huidige horeca-avontuur legden ze in 2016, met de koop van hun nieuwbouwwoning in Grote Boel. ‘We woonden met onze twee kinderen in een appartement aan de Handelskade in Nijmegen, maar dat werd te klein’, vertelt Jolien. ‘Tijdens ons oriëntatierondje las Maarten over wonen aan het water in Grote Boel. De tekeningen spraken ons wel aan, dus zijn we gaan praten met de makelaar.’

 

Naar eigen wens

Maarten en Jolien, die naar eigen zeggen vanaf het allereerste moment genieten van de rust, ruimte en dorpse gezelligheid in Grote Boel en omgeving, kwamen uiteindelijk eind 2018 in actie om mee te doen aan de door de gemeente uitgeschreven horecatender. Na het binnenhalen van die tender begonnen Maarten en Jolien met de concrete uitwerking van hun ideeën.

 

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier het gehele interview met Maarten en Jolien waarin zij meer vertellen over de plannen voor hun nieuwe restaurant Brass.. 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media