LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Kruidentuin, laatste mogelijkheid in Het Nijland

Maandag 3 Oktober 2016 | reacties 0
de-kruidentuin-lr

Groen, water en ruimte spelen in Het Nijland een belangrijke rol. De wijk ligt met het ‘gezicht’ naar de stad en met de Betuwe letterlijk in de achtertuin. Op één van de laatst beschikbare kavels in Het Nijland ontwikkelt Jan Oosterhout Ontwikkeling het project ‘De Kruidentuin’, De zes halfvrijstaande woningen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau met onder andere standaard vloerverwarming op de begane grond.

 

De woningen hebben een ruime zij- en achtertuin, die bereikbaar is via dubbele openslaande deuren. De kavels variëren van 260 m2  tot 278 m2, beschikken over een ruime oprit en hebben een mogelijkheid tot een achterom op eigen terrein. De woningen worden gebouwd aan een dwarsweg zonder doorgaand autoverkeer. In het ontwerp van De Jong en Lafeber Architecten zijn de woningen tijdloos vormgegeven met de kenmerken van de Betuwse bouwstijl. De woningen hebben prijzen vanaf € 332.000 v.o.n.

 

Veel vrijheid
De basisindeling omvat een compleet woonprogramma inclusief sanitair, tegelwerk en keuken. Natuurlijk is het mogelijk om de indeling van de woning aan te passen of uit te breiden met bijvoorbeeld openslaande deuren, een uitbouw, bijkeuken of zolderindeling. Daarmee heeft u optimale vrijheid om uw woning naar eigen woonwens aan te passen.

 

Woonbeurs: start verkoop

De Kruidentuin’ gaat op zaterdag 8 oktober in verkoop tijdens de Woonbeurs Waalsprong. U bent van harte welkom in de stand van Jan Oosterhout Ontwikkeling voor meer informatie en de verkoopdocumentatie. U bent welkom tussen 11 en 14 uur. Bent u niet in de gelegenheid de Woonbeurs bij te wonen? Neem contact op met  Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, telefoon 024- 324 42 44.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media