LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Buitenplaats: start bouw in juni

Vrijdag 31 Maart 2017 | reacties 0
buitenplaats1

Jan Oosterhout Ontwikkeling realiseert project De Buitenplaats op een prachtige plek in Grote Boel, direct gelegen aan de toekomstige Oosterhoutse Plas. De verkoop is al gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

 

Aan de westrand van het woonbuurt Grote Boel wordt het plan De Buitenplaats gerealiseerd. Karakteristieke woningen met een hoogwaardige architectuur en unieke kwaliteiten. Het plan bestaat uit 11 woningen; 10 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

 

Als basis zijn er twee-onder-kapwoningen met een zij-entree en de mogelijkheid om via de achterzijde of om de woning in de achtertuin te komen. Op de grote kavels aan de noordrand is als variant een viertal woningen ontworpen met een uitgebouwde entree en vergrote geïsoleerde garage, die direct vanuit de hal toegankelijk is.

 

Nog enkele beschikbaar

Inmiddels 8 woningen van het plan verkocht. Er zijn er nog drie beschikbaar, te weten bouwnummers 8, 9 en 10. De start bouw staat gepland voor juni 2017.

 

Meer informatie?

Jan Oosterhout staat op de Woonbeurs Nijmegen op zaterdag 15 april met meer informatie over project De Buitenplaats. Wil je meer weten kijk dan ook op www.wonenindebuitenplaats.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media