LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw Wonen op de Set - Take one gestart!

Woensdag 15 Januari 2020 | reacties 0
op-de-set-5

De bouw van het project 'Wonen op de Set - Take one' in Zuiderveld is gestart. Ook de bouw van Take two start binnenkort, in maart gaan voor die fase de eerste palen in de grond.

 

Take one bestaat 27 woningen, met tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Take two bestaat uit 41 ruime hoek- en tussenwoningen, ook wel parkwoningen, waarvan er een aantal recent zijn vernieuwd. De bouw van deze volgende fase start in maart. Als alles volgens planning verloopt hoopt ontwikkelaar KlokGroep de woningen voor het einde van het jaar op te leveren.

 

Zuiderveld
Wonen op de Set ligt in de nieuwe wijk Zuiderveld, de meest noordelijke wijk van de Waalsprong. De naam van het project verwijst naar de straatnamen in Zuiderveld, die vernoemd worden naar wereldwijd vermaarde filmregisseurs. In Zuiderveld worden circa 550 woningen gebouwd, die in verschillende fasen gerealiseerd worden. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd. Wie in Zuiderveld komt te wonen heeft alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Ook is Zuiderveld gelegen dichtbij het park in Grote Boel, waar je straks heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur.

 

Heb jij interesse in een woning in Wonen op de Set? Er zijn nog verschillende typen parkwoningen beschikbaar, bekijk hier het aanbod.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media