LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw van plan Kruidhof in Het Nijland in november van start

Donderdag 6 November 2014 | reacties 0
aibc

Op maandag 10 november a.s. start de bouw van plan Het Kruidhof in Het Nijland. In deze kleinschalige wijk van Oosterhout wordt volop gebouwd; inmiddels is 3/4 deel van de woningen gerealiseerd. 

 

In de eerste fase van plan Het Kruidhof komen acht woningen, die allemaal al een toekomstige bewoner hebbben. De bouw van de tweede fase van nogmaals acht woningen start niet lang na het begin van de eerste fase. De schop gaat daarvoor medio december de grond in. In de tweede fase zijn nog twee woningen beschikbaar. 


Het kopen van een zeer betaalbare, royale eengezinswoning in sfeervolle jaren '30 stijl is door de lage rentestand nog steeds zeer aantrekkelijk! Ook de veelheid aan scherp geprijsde opties, waaronder de gratis keuze om voor dan wel achter te gaan wonen,  maken deze woningen extra interessant. Stap daarom nu in en neem contact op met één van de makelaars! Kijk voor meer informatie op www.kruidhof-oosterhout.nl
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media