LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw project ‘Wonen in Grote Boel’ start in april

Donderdag 16 Maart 2017 | reacties 0
header-image

In april start de bouw van de woningen van project ‘Wonen Grote Boel’ in de gelijknamige wijk.  Projectontwikkelaar AM realiseert met dit project 70 rij- en hoekwoningen, verdeeld over twee fasen van elk 35 woningen. Een groot deel van het project is verkocht, er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
 

AM Wonen in Grote BoelIn het project Wonen in Grote Boel vindt u rij- en hoekwoningen. U koopt al een woning vanaf € 212.000 v.o.n. U krijgt daarvoor een basiswoning met o.a. een keuken, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming op de begane grond en een buitenkraan op de achtergevel. Voldoet dit nog niet helemaal aan uw wensen, dan kunt u met de woningconfigurator uw eigen woning online samenstellen. Deze tool geeft inzicht in de verschillende woningtypen, welke meerwerkopties er mogelijk zijn en wat het kostenplaatje wordt. Bekijk de Woningconfigurator op www.woneningroteboel.nl.

 

VT Wonen Interieurpakket
U kunt zelfs kiezen voor een VT Wonen Interieurpakket; met afgewerkte wanden, vloeren en trappen in een stijl die bij u past. De woning is dan woonklaar zodra u de sleutel ontvangt. Ook de interieurpakketten zijn terug te vinden in de Woningconfigurator.

 

Wonen in Grote Boel

Grote Boel ligt nabij de toekomstige Oosterhoutse Plas en wordt een aantrekkelijke groen ingerichte omgeving waar het prettig wonen, werken en thuiskomen is. De woningen in het project onderscheiden zich niet alleen in grootte van de kavel en woning. Ook is er onderscheid in uitstraling, ligging en afwerking. Wonen in Grote Boel biedt voor ieder wat wils.

 

wonen in grote boel situatiekaartInteresse?
Er zijn nog woningen beschikbaar in project Wonen in Grote Boel. Kijk op de website http://www.woneningroteboel.nl/deelgebieden/ voor de laatste stand van zaken. De interactieve kavelkaart geeft nauwkeurig aan  welke woningen onder optie of verkocht zijn en welke nog beschikbaar zijn.

 

U kunt zich vrijblijvend inschrijven via de website. Eén van de makelaars neemt dan contact op om uw vragen te beantwoorden en eventueel een afspraak te maken. Of zoek rechtstreeks contact met de makelaar. Dit kan via: Bleijenberg Nieuwbouwmakelaars (06-50730575) of Hans Janssen Garantiemakelaars (024-3244244).

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media