LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw project Nieuwe Buurt in Zuiderveld gestart

Woensdag 21 November 2018 | reacties 0
vo-singelwoningen

De bouwvergunning voor de realisatie van de 75 nieuwbouwwoningen van het project Nieuwe Buurt in Zuiderveld is onherroepelijk. Daarmee is de weg vrij om de bouw te starten en dat is goed nieuws voor de toekomstige bewoners. De woningbouw in Zuiderveld is vanaf dit moment duidelijk zichtbaar!

 

Vrije sector huur

Afgelopen week is bouwbedrijf Trebbe Wonen B.V. gestart met de bouw van de eerste 29 woningen van Nieuwe Buurt Zuiderveld. Deze vrije sector huurwoningen worden gerealiseerd voor het VanWonen Woningfonds. De toewijzing van deze woningen start in het eerste kwartaal van 2019.

 

Prefab

In het plan worden 46 koopwoningen gerealiseerd; ze zijn inmiddels allemaal verkocht of onder optie. Aannemer Trebbe en haar co-makers treffen op dit moment de noodzakelijke voorbereidingen voor de bouw van deze koopwoningen. Door middel van prefabricage worden diverse onderdelen van de woningen, waaronder de vloeren, binnenspouwbladen en woningscheidende wanden elders in de fabriek geproduceerd. Voor de koopwoningen is het de verwachting dat, afhankelijk van de weersverwachtingen, de eerste activiteiten op de bouwplaats begin februari 2019 plaatsvinden.

 

Meer weten?

Meer weten over het project Nieuwe Buurt? Kijk dan op de projectsite.

 

Eerste paal, Nieuwe Buurt

Eerste paal, Nieuwe Buurt

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media