LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw gestart van Boelse Hof en Grote Boel

Donderdag 25 Februari 2016 | reacties 0
boelse-hof

Boelse Hof en Grote Boel van ontwikkelaar AM worden gerealiseerd aan de zuidrand van de nieuwe woonbuurt Grote Boel. Op deze schitterende woonlocatie, aan de rand van de toekomstige Oosterhoutse Plas, is de bouw inmiddels gestart. Met een facebook-actie maak je kans op een vtwonen-cadeaubon. Doe mee!
 

Het woningbouwproject Grote Boel, genaamd naar de wijk, is als één van de eerste projecten gelanceerd. Het project omvat vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen en de bouw is inmiddels gestart, oplevering in het derde kwartaal van 2016. Er zijn nog slechts enkele rijwoningen en tweekappers beschikbaar! Kijk hiervoor op www.groteboel.nl.

 

Toplocatie
Boelse Hof biedt 28 rij- en hoekwoningen rondom een groen parkje. De bouw ervan start nog deze zomer. Met de Oosterhoutse Plas dichtbij is het straks een toplocatie in Grote Boel, dat het karakter van een tuindorp heeft. Kijk voor meer informatie op de projectsite www.boelsehof.nl.

 

Facebookactie

Voor zowel Grote Boel als Boelse Hof wordt een facebookactie gelanceerd. Maar daarvoor een leuke foto van je meest favoriete plek in huis, of meubelstuk dat absoluut ‘mee’ moet naar je nieuwe thuis. Maak kan op een vtwonen-cadeaubon ter waarde van € 150. Kijk voor meer informatie op de facebookfanpagina's. Like en volg het nieuws over de projecten!

 

www.facebook.com/boelsehof

www.facebook.com/grote-boel

 

Woonbeurs Nijmegen
Tijdens de Woonbeurs Nijmegen op 5 maart aanstaande is AM aanwezig met meer informatie over deze projecten in Grote Boel. Bezoek het Waalsprongplein op de beurs, bekijk de maquette en laat je informeren over de mogelijkheden!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media