LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw fase 4 Oosterdijken in Het Nijland is gestart!

Maandag 7 September 2015 | reacties 0
2014-02-11-bouwnummer-39-tm-46-06

Net voor de bouwvak is gestart met de bouw van de laatste fase van nieuwbouwplan Oosterdijken in Het Nijland. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

 

Met de start van deze laatste bouwfase nadert het project Oosterdijken zijn voltooiing. Er wordt op dit moment druk gebouwd wordt aan fase 2, 3 én 4! Fase 1 is al in een eerder stadium opgeleverd. Naar verwachting zal de oplevering van fase 2 in het vierde kwartaal van dit jaar plaatsvinden, de oplevering van de derde fase volgt in het eerste kwartaal van 2016 en de oplevering van fase 4 in het tweede kwartaal van 2016. Volg het project op www.facebook.com/Oosterdijken en blijf op de hoogte!
 

Nog enkele woningen beschikbaar

Momenteel zijn nog slechts 3 woningen beschikbaar in dit mooie nieuwbouwplan, te weten 3 twee-onder-één-kapwoningen van het type Oost. Bekijk de woningen op de projectsite van Reuvers Bouw en Ontwikkeling.  Wanneer je nu koopt geniet je voor de volgende zomer al van alle voordelen van een nieuwbouwwoning! Verkoopprijzen vanaf € 248.000 v.o.n. Neem voor verkoop en informatie contact op met de makelaar:

Hans Janssen Garantiemakelaars, telefoon (024) 324 42 44
Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars, telefoon (024) 365 10 10

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media