LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

AM start verkoop nieuw aanbod in Grote Boel

Dinsdag 4 Oktober 2016 | reacties 0
1-5-19-24-1307-grote-boel-03-b-lr

Na de succesvolle verkoop van woningen in de eerste twee fasen in Grote Boel startte ontwikkelaar AM op 28 september met de verkoop van nieuw woningaanbod. Project Wonen in Grote Boel biedt rij- en hoekwoningen met veel diversiteit. Kom zaterdag 8 oktober naar de Woonbeurs Waalsprong om het zelf te ontdekken!

 

Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout, ligt nabij de toekomstige Oosterhoutse Plas en wordt een aantrekkelijke groen ingerichte omgeving waar het prettig wonen, werken en thuiskomen is. De woningen in het project onderscheiden zich niet alleen in grootte van de kavel en woning. Ook is er onderscheid in uitstraling, ligging en afwerking. Wonen in Grote Boel biedt voor ieder wat wils.

 

Uw woning online samenstellenAM Wonen in Grote Boel

U koopt al een woning vanaf € 212.000,-- v.o.n. En is de basis met o.a. een keuken, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming op de begane grond en een buitenkraan op de achtergevel niet voldoende? Stel dan uw woning online samen! Aan www.woneningroteboel.nl wordt deze week de woningconfigurator toegevoegd. Het geeft eenvoudig inzicht in de mogelijkheden die er zijn de woning aan uw wensen te laten voldoen. Ook geeft het inzicht in de kosten. Houd de site dus in de gaten!
 

VTwonen Sfeer

In Wonen in Grote Boel biedt AM kopers de mogelijkheid de woning zowel qua vloer- als wandafwerking helemaal af te laten werken in VTwonen sfeer. Dit heeft als voordeel dat de woning snel gebruiksklaar is en daarnaast kunt u deze keuze, net als het overige gekozen meerwerk, meenemen in de aanvraag voor een hypotheek.

 

Inschrijven al mogelijk

Aanstaande zaterdag 8 oktober is het verkoopteam Wonen in Grote Boel van 11.00 tot 14.00 uur aanwezig op de Woonbeurs Waalsprong om al uw (financiële) vragen te beantwoorden. Inschrijven voor het nieuwste aanbod is nu al mogelijk en kan tot woensdag 12 oktober 12.00 uur.Kijk voor meer informatie op www.woneningroteboel.nl.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media