LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

AM en VanWonen presenteren NieuwNoord

Donderdag 6 April 2017 | reacties 0
1336-grote-boel-c-blok-01-a

In het meest noordelijke deel van Grote Boel bouwt projectontwikkelaar AM in samenwerking met VanWonen maar liefst 87 woningen onder de naam NieuwNoord. Het project is verdeeld in vier delen in het noorden van Grote Boel en heeft tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers in verschillende prijsklassen.
 

NieuwNoord

NieuwNoord wordt de laatste fase van AM en VanWonen in Grote Boel en ligt in het noordelijkste puntje, voor een groot deel omgeven met een buitenrand van groen en water. Er zullen in totaal 87 sfeervolle woningen worden gebouwd; royale tweekappers met de achtertuin aan het water, ruime rijwoningen met standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping en hoekwoningen met garage. Een project met bijzondere woningen en veel variatie.

 

Start verkoop

De verkoop start naar verwachting in juni 2017. De prijzen variëren tussen € 233.000 en € 452.000 v.o.n. Meer informatie is te vinden op www.nieuwnoordnijmegen.nl.

 

Meer informatie?

Bezoek de stand van AM en VanWonen op de Woonbeurs Nijmegen op 15 april aanstaande. Zij vertellen u graag meer; bovendien kunt u uw belangstelling al laten registreren. Kijk voor het programma van Woonbeurs Nijmegen en meer informatie op www.woonbeursnijmegen.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media