LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Afsluiting Griftdijk in noordelijke richting 24 juli/16 aug

Woensdag 17 Juli 2019 | reacties 1

Vanaf 24 juli tot en met 16 augustus is de Griftdijk vanaf de kruising met de S111 tot en met de zijstraat Claustrum in noordelijke richting (Elst/Arnhem) afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er wel door. Auto’s en ook de buslijnen in noordelijke richting wordt omgeleid via de S111 (Margaretha van Mechelenweg) en Keizer Hendrik VI-singel. De Griftdijk in zuidelijke richting (Nijmegen) is gewoon open tijdens de werkzaamheden. De gemeente Nijmegen laat een rioolwaterpersleiding aanleggen om het afvalwater van de geplande nieuwbouwwijken Woenderskamp en Hof van Holland naar de rioolwaterzuivering af te kunnen voeren.

 

Werkzaamheden

In de weken 30 t/m 33 wordt in de berm van de Griftdijk een rioolwaterpersleiding aangelegd die start bij de Italiëstraat. Net voorbij de Terracottastraat sluiten we de nieuwe persleiding aan op de bestaande persleiding. De afgesloten rijstrook wordt gebruikt als fietspad en werkstrook. Op vrijdag 16 augustus eind van de dag is de weg weer beschikbaar. Het camerasysteem (‘de knip’) staat tussen 24 juli en 16 augustus uit vanwege de werkzaamheden. Claustrum is vanuit noordelijke richting via de Terracottastraat bereikbaar.

 

Bussen

De bussen in zuidelijke richting (Njimegen) blijven de normale route rijden. In noordelijke richting (Elst/Arnhem) rijden buslijnen 331, 14 en nachtbus 831 tussen 24 juli en 16 augustus een omleidingsroute en vervallen hierdoor tijdelijk haltes. Van buslijn 331 vervallen de haltes Terracottastraat en Dijkstraat, van buslijnen 14 en nachtbus 831: Kruidenstraat, Jonagoldstraat, De Klif, Aquilastraat en Dijkstraat. De vervangende haltes zijn Oude Groenestraat en Citadelcollege.

 

Bron: persbericht gemeente Nijmegen 17 juli 2019

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Nancie (dinsdag 23 juli 2019)

Ik blijf het vreemd vinden dat we pas zo kort voor de start van de werkzaamheden op de hoogte worden gebracht. 17 juli bericht en 24 juli start. Verder hebben wij een ontheffing aangevraagd voor de knip. 5 Euro per jaar. Het is niet veel, maar ook dit jaar betalen we 5 euro terwijl er voor1 maand geen ontheffing nodig is. Vorig jaar hetzelfde gehad ivm de technische problemen met de camera's. En ik ben benieuwd of het OV ook inderdaad in zuidelijke richting de normale route blijft rijden. Lijkt mij erg verwarrend voor sommige buschauffeurs.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media