LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

75 Eigentijdse woningen in groen Zuiderveld

Donderdag 22 Maart 2018 | reacties 0
vo-tweekappersuitsnede

Nieuwbouwproject Nieuwe Buurt wordt gerealiseerd in Zuiderveld, dé nieuwste nieuwbouwwijk van Nijmegen. Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt  in Zuiderveld zo bijzonder.

 

Nieuwe Buurt telt straks circa 75 nieuwbouw woningen, verdeeld over 46 koopwoningen en 29 huurwoningen: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur.  Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

 

Eerste keus in de présale

Op 12 maart is de voorinschrijving gestart van de 46 woningen van Nieuwe Buurt. Tijdens deze présale geeft u aan naar welke woningen uw voorkeur uit gaat. Er zijn nog geen definitieve prijzen bekend; u kunt uw voorkeuren kiezen op basis van 'van/tot prijzen' en van eenvoudige, gemaatvoerde plattegronden. De présale sluit op 12 april om 12:00 uur.

Tijdens de inschrijfperiode kunt u rustig op uw gemak alle verschillende woningtypen online bekijken, u alvast oriënteren op hypotheken of vrijblijvend een bezoek brengen aan het LIV Woonbelevingscentrum.

 

Definitieve verkoopprijzen bekend op 13 april

Op vrijdag 13 april worden de woningen op basis van de voorkeuren toegewezen. Ook worden dan de definitieve verkoopprijzen en de prijzen van de ruwbouwopties bekend gemaakt. Vanaf deze dag heeft u één week bedenktijd, waarna  de keuze bestaat om de woning in optie te nemen of om de reservering te laten vervallen.

 

Start Verkoop

De officiële start verkoop wordt op zaterdag 21 april tijdens de Woonbeurs in het Cinemec gehouden. Belangstellenden die zich nog niet hadden gemeld tijdens de présale kunnen hun voorkeuren kenbaar maken tot 26 april, waarna de toewijzing zal plaatsvinden.

 

Aanmelden

Wilt u er ook als eerste bij zijn? Schrijf dan nu op de projectsite in en geef uw voorkeuren aan. De inschrijvingstermijn sluit op donderdag 12 april 2018  om 12:00 uur.

 

VanWonen_Nieuwe Buurt

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media