LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Als nieuwe bewoner van de Grote Boel kun je profiteren van de al aanwezige gemakken in Oosterhout. Voorzieningenhart De Klif bijvoorbeeld, wordt ook wel de huiskamer van de wijk genoemd.

 

Ontmoeting, ontspanning én ontwikkeling staan daar centraal. Je vindt er een theaterzaal, sportfaciliteiten en een wijkcafé. Basisschool de Oversteek biebis er gevestigd en heeft nauwe samenwerking met de kinderopvang in het gebouw. Voor een boek uit de bieb, het consultatiebureau, een cursus van de Lindenberg en allerhande wijkactiviteiten is De Klif de aangewezen plek. Wat basisschool betreft kun je ook kiezen voor de nieuwe basisschool De Uitdaging. Dit kindcentrum is in september 2019 geopend in Grote Boel. Het is een aanvulling op bassischool De Oversteek, die vanwege de groei van de jonge wijk uit zijn voegen is gegroeid. De school wordt straks gecombineerd met kinderopvang.

 

De dagelijkse boodschappen

De dagelijkse boodschappen haal je in het buurtwinkelcentrum aan de Jonagoldstraat, met Albert Heijn, Kruidvat, de kapper, bloemenzaak, apotheek en cafetaria. Vers brood haal je zelfs op zondag bij de warme bakker, met lunchroom en ijsbar.

 

Sportieve prestaties

Ben je een actieve sporter? Dan biedt Oosterhout je alle gelegenheid. Op sportcentrum Nieuw Balveren scoort de Oosterhoutse Sportclub als de beste voor jong en oud. Er is bovendien een Championchip-route voor hardlopers, een route voor buitenfitness en een tijdelijke BMX-baan. In de oude dorpskern zijn sportscholen die je begeleiden in de sportieve prestaties.

 

Flaneren aan de Oosterhoutse plas

Wil je er op uit, dan biedt de Betuwse omgeving een aantrekkelijk decor voor fietsen en wandelen. Denk daarbij aan de toekomstige Oosterhoutse Plas, maar ook de dijk en de heerlijke uiterwaarden van de Waal en natuurlijk de omgeving van de nieuwe Spiegelwaal om heerlijk uit te waaien!

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media