LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

De Grift - Grote Boel

LAATSTE WONING TE KOOP, BOUW IN VOLLE GANG!

De laatste woning die nog te koop is in dit mooie project is een vrijstaande woning die als volgt gerealiseerd gaat worden:
* Aanbouw aan de achterzijde van 1.20 meter
* Voorbereiding voor tweede badkamer op zolder
* Deur tussen de keuken en garage
* Casco opleveren van toiletruimte begane grond, casco opleveren van de toiletruimte en badkamer eerste verdieping.

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten zodat we u meer informatie over dit project kunnen toesturen!


Wonen in een ruime comfortabele woning midden in een groene woonomgeving. Het plan De Grift in Nijmegen maakt deze belofte waar. In een mooie rustige hoek van de wijk Grote Boel, onderdeel van het nieuwe stadsdeel De Waalsprong, worden 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Er is gekozen voor mooie duurzame materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De jaren ’30 elementen zorgen voor een robuuste en karakteristieke uitstraling en er is in de gevels aandacht besteed aan detaillering van metselwerk en variatie in kozijnen. Hierdoor ontstaat een levendig straatbeeld met behoud van eenheid.
De woningen zijn riant van formaat en gelegen op een ruime kavel. Hierdoor beschikt iedere woning over een goede tuin en is er op een mooie zomerse dag altijd een plekje in de zon te vinden. Indien gewenst zijn de woningen op verschillende manieren uit te bouwen of aan te passen. Wij zullen er alles aan doen om van dit huis uw thuis te maken!

Ligging

De Grift wordt gerealiseerd in de wijk Grote Boel, onderdeel van de Waalsprong. Deze wijk ontleent zijn naam aan een oude boerderij die vroeger aan de Ressense wal heeft gestaan, ´Groote Boel´. De wijk ligt aan de historische Griftdijk, de oude weg tussen Lent en Elst, en is volop in ontwikkeling. Kenmerkend is het tuindorpse karakter dat wordt gecreëerd door meerdere parkjes, hofjes en speelgroen, waarbij de Brink het groene hart vormt.

Het wordt een wijk met veel ruimte, groen en water. Het regenwater wordt via zogenaamde wadi’s op natuurlijke wijze afgevoerd. Deze fungeren in de wijk eveneens als groene lopers. Ze staan in verbinding met de watersingels die de wijk aan de oost- en noordzijde omzoomen. Uiteindelijk komt het water in de, nog te realiseren, Oosterhoutse Plas. Hoe heerlijk is het om daar straks langs het water te wandelen?
 

Laatste nieuws

Start bouw De Grift in Grote Boel
Dinsdag 26 Juni 2018 | reacties 0
Start bouw De Grift in Grote Boel Heijmans start binnenkort met de bouw van De Grift in Grote Boel. Hier worden 15 fraaie... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media