LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ondernemen in Oosterhout


Oosterhout is niet alleen aantrekkelijk om te wonen, ook ondernemers voelen zich thuis in dit deel van de Waalsprong. Bedrijvigheid aan huis wordt al snel werkelijkheid in een woon-werkpand in Groot Oosterhout. Iets ten noorden van de wijk ligt bedrijventerrein De Grift, waar u, naast een bouwmarkt, ook verschillende logistieke bedrijven vindt. Het overgangsgebied tussen De Grift en Groot Oosterhout wordt straks ingevuld met wonen én werken. Met de komst van Groot Oosterhout neemt de bedrijvigheid in de Waalsprong toe.

 

 

Testimonial

Bas Broeder, organisator van Festival De Oversteek, had ooit het plan het evenement in de Ooijpolder te organiseren. Totdat hij naar woonpark Oosterhout verhuisde. ‘De Waalsprong is tien keer leuker! Het gebied vormt met zijn uiterwaarden, dijkhuisjes, woon-boerderijen en bongerds het ultieme decor voor een bijzonder festival.’ Mensen ontmoeten elkaar op niet-alledaagse plekken en worden tijdens het festival verwelkomd met taart en soep. Komend jaar ga ik op zoek naar nog meer onontdekte plekjes voor speciale optredens. Naar plaatsen die de mensen bijblijven. Dat wordt lastig kiezen. De Waalsprong barst er namelijk van!’
  

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media