LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ontdek Zuiderveld!

 

 

Ontdek Zuiderveld!

Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene dooradering van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Zuiderveld zo bijzonder.

Proef het eigentijdse karakter van deze nieuwe wijk. Met moderne, elegante architectuur. Geen straat hetzelfde, met veel aandacht voor detail en afwerking. Variatie is hier dan ook het sleutelwoord!

 

Voor iedereen

Laat u verrassen door de mogelijkheden van Zuiderveld. Want variatie is hier niet alleen te vinden in architectonische uitstraling, maar ook in woningtypen. Zoekt u een tweekapper, ruime hoekwoning of betaalbare rijwoning?  U vindt het in Zuiderveld. In het westelijke deel van de wijk, waar begonnen wordt met bouwen, zijn circa 550 woningen gepland. Een deel daarvan, zo'n 130 woningen, wordt ingezet voor sociale huur. Zuiderveld biedt u volop keuze met mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke woonwens en budget. Wie nog even gelegenheid heeft om te wachten, heeft bovendien de mogelijkheid om zelf te bouwen in Zuiderveld.

 

 

 

Bekijk hier de nieuwe brochure van Zuiderveld (nov 2017).

 

Groene structuur

De robuuste groenstructuur maakt het wonen in Zuiderveld extra aantrekkelijk. De wadi’s, zo kenmerkend voor de wijken in de Waalsprong, zijn ook Zuiderveld een belangrijke basis voor de inrichting van de wijk. In deze wadi’s wordt – na een  bui – het regenwater opgevangen. Ze staan in verbinding met de watersingels, die vervolgens het water afvoeren naar één van de drie grote plassen in De Waaijer. De wadi’s en het rijke groen daaromheen zorgen voor ruimte voor spelen, rust en ruimte in uw woonomgeving.

 

Voorzieningen Zuiderveld Voorzieningen bij de hand

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de gloednieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!

 

Ligging

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor het deze meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

 

Planning en realisatie

Het bestemmingsplan voor Zuiderveld is al gereed, en realisatie van de woningbouw laat dan ook niet lang op zich wachten. Verwachting is dat in het najaar van 2017 de eerste woningen in Zuiderveld gepresenteerd kunnen worden. Schrijf u in op onze nieuwsbrief, zodat u niets hoeft te missen! Ook de start van huurwoningen wordt daarin aangekondigd. Of volg Zuiderveld op facebook!
Realisatie van de woningen start vervolgens in 2018 en zal gefaseerd tot 2022 duren. Kunnen wij u als bewoner van Zuiderveld verwelkomen?

Ontwikkelaars in Zuiderveld

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media