LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Niet alledaags

 

Net als in De Boomgaard en De Elten spelen groen, ruimte en water ook in Het Nijland een belangrijke rol. Sterker nog: de complete wijk is omgeven door een watergang. Bovendien ligt Het Nijland op een unieke plek, met het ‘gezicht’ naar de stad en met de Betuwe letterlijk in de achtertuin. Tellen we daar de keuzevrijheid en diversiteit in bouw bij op, dan spreken met recht van een niet alledaagse woonbuurt.

 

Diversiteit

De Betuwse bouwstijl is in Het Nijland het uitgangspunt: informeel door het gebruik van verschillende materialen in één woning (hout, steen, glas), verscheidenheid in dakopbouw en verspringende voorgevels. Het lijnenspel en het kleurgebruik zijn daardoor heel divers.

De wijk is bijna volledig gerealiseerd. Er zijn vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen.  De woningen aan de waterzijde hebben een tuin met een vlonder aan het water. Het hart van de wijk wordt ruim voorzien van groene woonparkjes en plantsoenen.

 

Bereikbaarheid

De Oude Groenestraat heeft als wijkontsluitingsweg voor De Boomgaard en Het Nijland een 50 km/u status, alle andere wegen zijn 30 km/u. Speciaal aangelegde parkeerhofjes en parkeren op eigen erf maken de wijk nog eens extra autoluw. Binnen Het Nijland is de Kruidenstraat de centrale rondweg met tweerichtingsverkeer.

 

Voorzieningen

Het Nijland ligt ten noordwesten van de al bestaande wijken De Boomgaard en De Elten in Oosterhout. Er zijn dus al volop voorzieningen aanwezig in de wijk. De buurt beschikt over een klein buurtwinkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, er is een medisch cluster met huisartsen en andere eerstelijns zorgaanbieders, en in voorzieningenhart De Klif vindt u niet alleen school en kinderopvang, maar ook allerlei vertier voor uw vrije tijd, zoals theateraanbod en cursussen. Bent u sportief aangelegd? Dan kunt u vast bij de verenigingen van Sportpark Nieuw Balveren uw hart ophalen. Kortom: in Het Nijland mist u niets!

 


 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media