LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bereikbaarheid

 

Met de snelweg A15 en A325 om de hoek, de verbinding met de Prins Mauritssingel en met de Griftdijk is Oosterhout prima bereikbaar. Met de fietsbrug op de spoorbrug bent u via de Snelbinder zo in de binnenstad, op het centraal station of de campus. En wat te denken van de nieuwe brug de Oversteek, en het NS-station Nijmegen-Lent? De bushaltes die op verschillende plekken in de wijk te vinden zijn, brengen u snel naar Lent, hartje binnenstad van Nijmegen of naar Arnhem.  


Autoverkeer

De woonwijken in Oosterhout zijn autoluw en er geldt een maximum snelheid van 30 km/u. Alleen de hoofdontsluitingen zoals de Oude Groenestraat, de Keizer Hendrik VI-singel en de Grifdijk hebben als een 50 km/u status.

 

Fietsverkeer

Met de fiets bent u binnen 15 minuten in de binnenstad van Nijmegen. In Oosterhout ligt al een comfortabel fietspadennetwerk dat niet alleen de wijken met elkaar verbindt, maar ook naadloos aansluit op de recreatieve fiets- en skeelerroutes in de Betuwe en de Ooijpolder.

 

.
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media