LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Meer informatie over Oosterhout

 

Voorzieningen

Wonen in een groene omgeving betekent ruimte en rust. En daarnaast gebruik maken van een groot aantal basisvoorzieningen.  De dagelijkse boodschappen haal je bij een compact winkelcentrum en genieten van een film- of theatervoorstellingen dichtbij huis? Dat kan in De Klif, hét voorzieningenhart van Oosterhout. Daar bevinden zich ook de basisschool, een kinderdagverblijf, zoals bijvoorbeeld kinderopvang "Ondersteboven", de sporthal, de jeugdbibliotheek, bureau jeugdgezondheidszorg en het kunsteducatiecentrum. Ook in Grote Boel is een nieuwe basisschool gepland.

Oosterhout heeft een eigen medisch centrum waarin een huisarts-, fysiotherapie- en caesartherapiepraktijk zijn gevestigd. Met de definitieve vestiging van de dependance van het CWZ, waar nu al alle poliklinieken te vinden zijn, wordt een zorgboulevard gerealiseerd. En sportliefhebbers halen hun hart op in Oosterhout. Het gloednieuwe, multifunctionele sportpark "Nieuw Balveren" biedt alles voor de sportieveling. Met andere woorden; alles om de hoek!

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media