LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Projecten in Oosterhout

Woningen in Oosterhout

Meer woningen »

Laatste nieuws

Parkeerterrein bij Zuiderveld vanaf...
Donderdag 14 Juli 2022 | reacties 0
Om de extra parkeerdruk tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en Vierdaagsefeesten op te vangen, richt... » Lees verder

Nieuwsbrief

Wonen in een groene omgeving


Wonen in Oosterhout is genieten van het buitenleven met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Deze ruim opgezette wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin, kenmerkt zich door ruimte, groen en water. Geïnspireerd door de omgeving werden en worden buurten ontworpen met gewilde, soms jaren dertig, woningen, groene (ruime) tuinen en intieme woonhofjes. 

Hebben we het over Oosterhout dan hebben we het over De Boomgaard, De Elten; aangename woonbuurten die al gerealiseerd zijn en waar volop voorzieningen voorhanden zijn. Ook de kleinschalige woonbuurt Het Nijland is inmiddels gereed.

 

Belangrijke nieuwbouwlocaties voor Oosterhout zijn op dit moment Grote Boel en Zuiderveld; woonbuurten die direct aansluiten op de al bestaande wijken De Elten, de Boomgaard en Het Nijland. In de komende jaren worden gefaseerd nieuwe projecten in verkoop gebracht. Straks staan in Oosterhout ruim 4.000 woningen die sterk verschillen in uitstraling. We bouwen voor iedereen! Voor huur en koop en van goedkoop tot duur.

 

Kaart Waalsprong

 

 

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media