LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ondernemers
 

Er zijn in de Waalsprong maar liefst 800 ondernemers actief! Een ondernemende wijk waar veel ondernemers zich thuis voelen. Er is ook een actieve ondernemersvereniging.

 

Of het nu gaat om ondernemen aan huis, vestiging op een bedrijventerrein of starten van een winkel of horeca-locatie doen zich mogelijkheden voor in of rond de Waalsprong.

 

Hart van de Waalsprong

In het nieuwe centrumgebied, dat gerealiseerd wordt in Hof van Holland, komen winkels, horecazaken en mogelijkheid voor kantoren. Heeft u belangstelling voor deze locatie, meldt u zich dan via de site van Hart van de Waalsprong bij de ontwikkelaar als belangstellende.

 

Bedrijventerrein
In het noorden van de Waalsprong, direct onder de A15, ligt een bedrijventerrein. Voor dit gebied zijn plannen voor gemengde bedrijvigheid. Daarbij kunt u denken aan kantoren, groothandel, lichte industrie, middelgrote bedrijven in logistiek en distributie en grootschalige detailhandel. Meer info>>


Meer informatie
Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de Waalsprong kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief op www.waalsprong.nl.
 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media