LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ondernemers

 

 

Er zijn in de Waalsprong maar liefst 800 ondernemers actief! Een ondernemende wijk waar veel ondernemers zich thuis voelen. Er zijn diverse netwerken in de wijk:

 

•  Wijkraad Lent

•  Wijkraad Oosterhout 


Kantoren
In de wijken zijn verschillende mogelijkheden voor ondernemers. In de voorzieningenharten zijn diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld kantoor-of cursusruimte te huren. Soms komt in Thermion is nog kantoorruimte te vrij voor verhuur.

In de hele Waalsprong worden op verschillende plaatsen zogenaamde woon-werkpanden gebouwd. U ziet ze bijvoorbeeld ten oosten van het dorp Lent, ter hoogte van de Vrouwe Udasingel. Daarnaast is op centrale plekken, zoals aan de Visveld, Grote Boel, en in het toekomstige centrumgebied ruimte voor kantoorpanden.


Bedrijventerrein
In het noorden van de Waalsprong, direct onder de A15, ligt een groot bedrijventerrein. Voor dit gebied zijn plannen voor gemengde bedrijvigheid. Daarbij kunt u denken aan kantoren, groothandels, lichte industrie, middelgrote bedrijven in logistiek en distributie en grootschalige detailhandel zoals een bouwmarkt en een tuincentrum.


Meer informatie
Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de Waalsprong kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief op www.waalsprong.nl.
 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media