LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zuiderveld is binnenkort een prachtige praktijk rijker

Maandag 27 Januari 2020 | reacties 2
img8704eline-ista

Met de bouw van een eigen tandartspraktijk in Zuiderveld gaat voor Arlo Suermondt en zijn vrouw Saskia Van Riel een langgekoesterde wens in vervulling. Het hypermoderne pand is van alle gemakken voorzien en daarmee een feest om te verblijven, óók voor patiënten.

 

De praktijk aan de Jonagoldstraat werd met 80 vierkant meter echt te klein voor Tandartspraktijk Oosterhout. Arlo sprong dan ook een gat in de lucht toen hij eind 2018 hoorde over de mogelijkheid om in Zuiderveld een bouwkavel te kopen.

 

In de nieuwe praktijk komen zeven behandelkamers. De praktijk wordt warm en huiselijk ingericht. Zo komen er notenhouten deuren, tafels en kastjes, een grote leestafel en als er ruimte is nog twee zitfauteuils in de wachtkamer. 

 

Planning

Verloopt alles volgens plan, dan betrekken Arlo, Saskia en hun medewerkers in de loop van april aanstaande hun nieuwe pand. Met de verhuizing naar Zuiderveld verandert ook de naam van de praktijk, een bewuste keuze. ‘We begonnen als Tandartspraktijk Oosterhout’, maar officieel klopt die naam niet meer’, zegt Arlo. ‘Tandartspraktijk Nijmegen’ past veel beter bij wie zezijn en bij wat ze willen uitstralen.

 

Lees hier het hele interview waarin Arlo meer vertelt over de nieuwe praktijk. 

 

Foto: Eline Ista
« Terug naar het overzicht

Reacties

Sophie (donderdag 06 februari 2020)

De naam Tandartspraktijk Oosterhout is anders wel goed gekozen, want de praktijk ligt immers in Nijmegen-Oosterhout. De naam Tandartspraktijk Nijmegen is een slechte keus; er zijn immers vele tandartspraktijken in Nijmegen! Waarom niet Tandartspraktijk Zuiderveld of Nijmegen-Noord? Dan is het in ieder geval duidelijk waar die zit en daar gaat het toch om!

Arlo (donderdag 06 februari 2020)

Ach dat zijn wel erg lange namen voor een praktijk. Maar het zou kunnen. Www.tandartspraktijknijmegennoord.nl Www.tandartspraktijkwaalsprong.nl Arlo

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media