LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zomeractiviteiten in Warmoes, de Historische Tuinderij Lent

Dinsdag 14 Juli 2015 | reacties 0
bloemen-plukken

Warmoes is een unieke groene oase in Nijmegen Noord. Er groeien ruim 80 rassen appels, peren, pruimen en kersen, er wordt nog groente geteeld zoals de Lentse warmoezeniers dat vroeger deden en het is een fijne plek om even tot rust te komen. In de zomer zijn er tal van leuke activiteiten.

 

Iedere zaterdag PLUKdag en theetuin
In de maanden juli, augustus en september kan er iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur zelf geplukt worden van het kleinfruit (zwarte bessen, witte bessen, rode bessen, frambozen, bramen, kruisbessen), het hoogstamfruit (kersen, appels, pruimen en peren) en de plukvelden met bloemen. Daarnaast wordt er zelfgebakken taart en koffie en thee geserveerd in de boomgaard.


  Diner in de boomgaard op 11 september

Heerlijk genieten tijdens een zwoele zomeravond van een 3 gangen diner onder de hoogstamfruitbomen. Atelier de Beleving kookt met verse ingrediënten uit de moestuin een verrassend menu. Als het kan wordt er ter plekke op houtskool en hete kolen gekookt.
Prijs: € 35,- inclusief wijn of sap. 
 

Workshop Bloembinden op 5 augustus

Leer technieken om zelf een prachtig gemengd boeket te binden. Onder leiding van een gediplomeerd bloembindster en zomeractiviteitenmet bloemen uit onze tuin. Kosten € 20,- incl. koffie/thee, cake en bloemen. Breng wel zelf een mooie vaas mee.

 

Yoga in de boomgaard 20 en 27 juli, 3, 17 en 24 augustus
Heerlijk tot rust komen in de boomgaard. Vijf avonden geeft Janny van De Bewegerij een yoga les van 19:30-20:45u. Kosten: € 50,- voor 5 lessen of € 12,- voor een losse les.

 

Oude Ambachtenmarkt

Op zondag 13 september organiseren we weer de Oude Ambachtenmarkt. Dit jaar voor de vijfde keer. De sfeer van de tuin leent zich goed voor demonstraties van oude ambachten als spinnen, netten knopen, klossen, manden vlechten, zeisen, etc. De Oude Ambachtenmarkt is van 11:00 - 16 uur en valt samen met de Open monumentendagen.

 

Meer informatie over de activiteiten en het aanmelden zie de website: www.warmoes-lent.nl.
U vindt Warmoes aan de Griftdijk Noord 11 in Lent.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media