LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zien we u tijdens de webinar over Zaligerhof?

Woensdag 17 Juni 2020 | reacties 0
logo-zaligerhof

Ontwikkelaar VanWonen wilt u graag meenemen in de eerste ontwerp presentatie van het project Zaligerhof in Hof van Holland. Dit gaan zij doen aan de hand van een webinar, en wel op woensdag 1 juli. 

 

In Zaligerhof komen naar verwachting 88 herenhuizen. Tijdens de webinar wordt in woord en beeld iets verteld over de omgeving, de architectuur en worden de eerste plattegronden en sfeerimpressies getoond. Ook wordt er meer verteld over de Waalsprong en de omgeving Hof van Holland. Maar VanWonen heeft uw input ook nodig. Ze leggen een aantal woonwens keuzes aan u voor, waarbij u uw voorkeur kunt aangeven. Heeft u hier al ideeën over? Laat het dan alvast weten! 

 

Schrijf u in

Wilt u mee doen aan de webinar, schrijf u dan vast in via deze link. De webinar vindt plaats op woensdag 1 juli van 19.30 tot 20.00 uur. U krijgt toegang via een link, en hoeft hier niets voor te installeren. Meedoen kan gewoon vanaf de bank, bij u thuis. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media