LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - woondromen krijgen ruimte

Donderdag 6 April 2017 | reacties 0
sfeerbeeld-voorpagina

De Waalsprong biedt ook ruimte voor de vrije kavelaar. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.

 

De Waaijer

In het grote natuur- en recreatiegebied De Waaijer zijn diverse ruime kavels voor de zelfbouwer beschikbaar. De drie waterplassen in het gebied zijn de dragers van deze schitterende groene omgeving. Met parkachtige zones zoals Landgoed Oosterhout om de hoek. Stuk voor stuk unieke locaties, met alle ruimte om je woondroom te verwezenlijken. Laat je op de Woonbeurs Nijmegen informeren over de mogelijkheden en prijzen.  

 

Grote Boel

Grote Boel grenst aan de toekomstige Oosterhoutse plas. Aan de buitenrand van de woonbuurt is ruimte voor de zelfbouwer. De zes nog beschikbare kavels zijn gelegen aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde en hebben een oppervlakte vanaf 378 tot 618 m2. Prijzen vanaf € 171.610.

 

Lent

Pak je laatst kans in Lent! Aan de Murciastraat is nog één kavel beschikbaar. En dat op maar een paar minuten fietsen van Nijmegen-centrum. De oppervlakte van de laatste nog beschikbare kavel bedraagt 402 m2. Kavelprijs  € 169.493 incl. Btw.

 

Plantjevlag

Wie aan zelfbouw in de Waalsprong denkt, kan niet meer om Plantjevlag heen. Maar liefst 200 zelfbouwers die durfden te denken én te doen buiten de gebaande paden gingen je voor. Vanaf mei is er weer nieuw kavelaanbod beschikbaar van 260 m2 tot 400 m2. Laat je gegevens dan achter bij de Kavelwinkel of kom naar de prestentatie van de kavels op de Woonbeurs Nijmegen.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong te Lent. Of bezoek de Woonbeurs op 15 april!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media