LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

Vrijdag 6 November 2015 | reacties 0
art-impression-vak-a

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.

 

Lentseveld

Deze gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Aan de oude dorpslinten, die de verbinding vormen tussen oud en nieuw, zijn kavels beschikbaar. Je krijgt er alle ruimte om een woning te bouwen die voldoet aan je persoonlijke ideeën en woonwensen. En dat op maar een paar minuten fietsen van Nijmegen-centrum.

 

Het Nijland

Verborgen juweeltjes zijn de kavels in Het Nijland. In deze kleinschalig opgezette woonbuurt in Oosterhout spelen groen, ruimte en water een belangrijke rol. De wijk is al bijna gereed, binnenkort wordt de laatste projectmatige woningbouw afgerond. Er zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers die letterlijk willen wonen met de Betuwe als achtertuin.

 

Plantjevlag

Wie aan zelfbouw in de Waalsprong denkt, kan niet meer om Plantjevlag heen. Dit voormalig tuindersgebied van Lent is de afgelopen jaren toneel geworden van bijzondere bouwvormen voor particulieren. De wijk bood plek voor maar liefst 200 zelfbouwers die durfden te denken én te doen buiten te gebaande paden. Er is nog slechts één kavel beschikbaar, een die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een dubbele woning of groepswonen. In de loop van 2016 worden nog enkele exclusieve kleinschalige kavellocaties in verkoop worden gebracht.

 

Op dit moment wordt een studie gedaan naar een tweede locatie in de Vossenpels voor zelfbouwers, ten noorden van het projectgebied Plantjevlag.

 

Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

 

De Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomwens te realiseren? Dan bent u harte welkom in de Kavelwinkel voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met het zelfbouwproces, dan informeren we u graag over het stappenplan om te komen tot het realiseren van uw individuele bouwplan. De Kavelwinkel is gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de Kavelstand tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 14 november!

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media