LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelf bouwen aan de Murciastraat in Lent

Donderdag 6 Oktober 2016 | reacties 0
waalsprong-kavel-lent-2-voorkeur-klein

De gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Aan de Murciastraat is nieuw kavelaanbod beschikbaar. U krijgt er alle ruimte om een woning te bouwen die voldoet aan uw persoonlijke ideeën en woonwensen. En dat op maar een paar minuten fietsen van Nijmegen-centrum. De oppervlakte van de kavels varieert van circa 359 tot 554 m2. Kavelprijzen vanaf  € 149.865 vrij op naam.

 

In de nabije omgeving vindt u winkels, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, cultuur, educatie, sportclubs en NS-station Nijmegen-Lent. Voor uw gezondheid kunt u terecht in Thermion, waar diverse zorgaanbieders gevestigd zijn.

De natuur ligt naast de deur. U loopt zó natuur- en recreatiegebied De Waaijer in voor een rondje met de hond, een picknick in het gras of nog lekker even hardlopen na het werk.

 

Meer informatie

Tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober worden deze kavels gepresenteerd.  Wij vertellen u er graag meer over de mogelijkheden, en natuurlijk ligt een informatiepakket voor u klaar. Of neem na de woonbeurs contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon 024 329 8701. 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media