LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonworkshop start verkoop voor JouwHuisLabelinLent

Donderdag 26 Juni 2014 | reacties 0
jouwhuislabellent

JouwHuislLabelinLent start de verkoop met een inspirerende woonworkshop. Ontwikkelaar Giesbers brengt voor dit project hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in verkoop aan de Aragónstraat in de wijk Lentseveld. Belangstellenden zijn van harte welkom op woensdagavond 2 juli aanstaande in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Lent. De avond start om 19.00 uur zal rond 21.00 eindigen. Heb je belangstelling voor een van de woningen in dit project? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de workshop.

Wat kun je deze avond verwachten?
19.00 - 19.15 inloop: De woningontwerpen worden gepresenteerd op panelen zodat jullie alvast kennis kunnen maken met het ontwerp.
19.15 - 19.35 presentie: Toelichting verkaveling, woningontwerpen, vervolgtraject en uitleg concept: Ontwerp je eigen woning!
19.35 - 19.45 vragen: Gelegenheid tot het stellen van vragen.
19.45 - 21.00 workshop: In kleine groepen word je op weg geholpen hoe jezelf aan de slag kunt met het ontwerp van jouw nieuwe thuis. Wat mis je in je huidige woning? Hoe leef jij nu en hoe ziet je toekomstbeeld  er uit? Hoeveel vrijheid heb je? Waar moet je op letten? Je gaat onder begeleiding aan de slag en werkt van grof naar fijn aan het ontwerp van je woning.

 

Informatiemap

Je ontvangt een informatiemap met hierin de verkaveling, plattegronden en gevels, prijslijst, projectinformatie en een woonideeënboek c.q. inspiratieboek zodat je ook thuis aan de slag kunt om je individuele woonwensen vorm te geven. Ben je niet in de gelegenheid om te komen? Dan ligt vanaf 3 juli de informatiemap voor je klaar bij Hans Janssen Garantiemakelaars aan de Canisiussingel19h te Nijmegen.

 

Aanmelden
Om deze avond bij te wonen is aanmelden wenselijk. Dit kan eenvoudig via e-mail. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt en naar welk woningtype je belangstelling in eerste instantie uit gaat. Heeft u geen gelegenheid de avond bij te wonen? Neem dan contact op met de makelaar.

 

Daarna
• Tot woensdag 9 juli kun je je inschrijven voor een woningtype en kavel naar keuze.
• Uiterlijk vrijdag 11 juli ontvang je bericht of er een woning voor je gereserveerd is.
• Je hebt dan de zomerperiode de tijd je wensen uit een te zetten en met ontwerp van jouw woning aan de slag te gaan.
• Vanaf 18 augustus vinden de gespreken plaats met de ontwikkelaar en de makelaar om jouw ideeën en ontwerp te bespreken.

 

De woningen
Naar aanleiding van jullie woonwensen is een “voorlopig” woningprogramma ingetekend op de locatie. Het project bestaat uit 4 hoekwoningen, 4 tussenwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De woningen hebben allemaal ruime kavels die op het zuiden liggen. Deze verkaveling heeft nog een voorlopig karakter. Mocht na de inschrijving blijken dat meer belangstelling is voor bijvoorbeeld rijwoningen of juist twee-onder-een-kap-woningen, dan wordt de verkaveling aangepast. Uiteraard wordt je hier dan over geïnformeerd.
De woningen hebben een rijke architectuur, grote raampartijen, een vaste trap naar een ruime zolder met een hoge nok zodat je hier een volwaardige tweede verdieping van kunt maken met twee riante kamers. De hoek- en twee-onder-een-kap-woningen met een langskap kunnen optioneel ook kiezen voor een dwarskap. De vanaf-prijzen (indicatie, en afhankelijk van uiteindelijk ontwerp) zijn € 225.000 voor een tussenwoning, vanaf € 235.000 voor een hoekwoning, € 320.000 voor een twee-onder-een-kap en € 400.000 voor een vrijstaande woning. Alle prijzen zijn uiteraard vrij op naam. Je bent van harte welkom op 2 juli om uitgebreid kennis te maken met de woningen en om je te laten inspireren, maar ook na die tijd bent u van harte welkom om u als belangstellende te melden voor dit project.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media