LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wonen op gelijk niveau: bungalows in De Stelt

Dinsdag 8 September 2015 | reacties 1
18330-heijmans-10-patiowoningen-de-stelt-nijmegen-72dpi

Wilt u gelijkvloers kunnen wonen en toch kunnen genieten van een eigen tuin? In het plan Goedemorgen de Stelt komen 10 geschakelde bungalows waarin deze wensen worden gecombineerd. Op een schitterende locatie woont u rustig nabij de oude kern van Lent en tegelijkertijd bent u in enkele minuten in de Nijmeegse binnenstad. De verkoop van deze woningen start op 10 september aanstaande.

 

In het midden van de nieuwe wijk De Stelt komen 10 unieke geschakelde bungalows. De gemakken van gelijkvloers wonen zijn gecombineerd met het genot van een eigen tuin. Met typisch Lentse stijlkenmerken hebben de woningen een karakteristieke maar eigentijdse uitstraling gekregen. De prijs van deze woningen varieert van € 289.000 tot € 315.000 v.o.n. Er zijn nog verschillende opties mogelijk.

 

Maximaal woonplezier

De woningen bieden de mogelijkheid om met twee personen gelijkvloers te wonen. Door de verdieping is er tevens voldoende ruimte voor logees of (klein)kinderen. Hoog comfort, lage energielasten en minimale onderhoudskosten; een garantie voor maximaal woonplezier, zowel binnen als buiten in de ruime patio. Alle voordelen van een appartement, gecombineerd met het genot van een eigen tuin.
 

Indeling

In deze woning beschikt u over de voordelen van gelijkvloers wonen in combinatie met een eigen tuin. De hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond bieden gemak voor nu en voor de toekomst. Vanuit de lichte woonkamer en keuken heeft u – net als vanuit de slaapkamer – toegang tot de ruime patio. Op de begane grond is daarnaast ook de tweede (slaap)kamer die heel praktisch is te gebruiken als werkkamer of study. Ook is er de berging, waar plaats is voor de wasmachine en wasdroger.

Op de verdieping is de derde (slaap)kamer. De verdieping is ruim genoeg om naar wens anders in te delen: een extra dakraam of dakkapel, een indeling met twee (slaap)kamers of zelfs een tweede badkamer zijn mogelijk. Ideaal voor de (klein)kinderen of logees.

 

Duurzaam comfort

De woningen zijn voorzien van twee geïsoleerde inpandige bergingen en vloerverwarming. Hoogwaardige isolatie en de aanwezigheid van zonnepanelen zorgen voor een verantwoord energieverbruik. De woningen zijn voorzien van Slim wonen voor bediening op afstand.

 

Ligging De Stelt

De nieuwe woonbuurt De Stelt ligt op één van de mooiste locaties in de Waalsprong. Aan de ene kant grenst het gebied aan de historische kern van Lent en aan de andere kant direct aan de natuur. Praktisch voor de dagelijkse boodschappen, maar vooral ook prettig als u er eens lekker uit wilt: binnen enkele minuten staat u op de rivierdijk en kunt u genieten van het uitzicht over de Waal. Steekt u via de karakteristieke Waalbrug de rivier over, dan staat u binnen 10 minuten op de Grote Markt in het centrum van Nijmegen.

 

Start verkoop op 10 september

Vanaf donderdagmiddag, 10 september 2015, is de brochure van de 10 patiowoningen van Goedemorgen De Stelt beschikbaar. Wilt u deze als eerste ontvangen, bent u van 16:00 tot 17:30uur van harte welkom in het WoonInformatiecentrum Waalsprong. Naast de brochure kunt u dan ook een toelichting krijgen op het plan en eventueel meteen een vervolgafspraak inplannen met een van de makelaars. Voor meer informatie kunt u terecht op www.goedemorgendestelt.nl.

 

Goedemorgen De Stelt

« Terug naar het overzicht

Reacties

M.n.m.Nooijen (zaterdag 18 maart 2017)

Graag meer in formatie .

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media