LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Winnaars informatiemarkt 18 mei zijn bekend!

Woensdag 21 Mei 2014 | reacties 0
img2472

Op zondag 18 mei bezochten wijkbewoners en andere belangstellenden een feestje in Laauwik: Portaal organiseerde daar de feestelijke opening van de nieuwbouw aan de Frankrijkstraat. Het was een bijzonder gezellige en zonnige dag, met veel belangstelling uit de wijk. Bezoekers konden kennismaken met de bijzondere diensten en organisaties die in de Waalsprong actief zijn.

 

Vanuit Thermion was ook – naast de vele organisaties in de gezondheidszorg – ook het Wooninformatiecentrum Waalsprong aanwezig. Velen deden mee aan de wedstrijd om te raden hoeveel bakstenen er nodig waren om een hoekwoning te bouwen.  (het voorbeeld was een woning uit het project Nieuw Lent, gebouwd door ontwikkelaar Trebbe).


Gokje wagen
Er zijn vele personen geweest die een gokje gewaagd hebben. En dat het voor de meesten een gokje was, blijkt uit de antwoorden. De aantallen varieerden van 2400 stuks tot maar liefst 2 miljoen bakstenen! De waarheid ligt dit keer niet in het midden…. Volgens de bouwspecialisten zijn er circa 11.088 bakstenen nodig om deze hoekwoning met erker (uit het project Nieuw Lent dat wordt gebouwd door ontwikkelaar Trebbe), te realiseren. De overtuigde winnaar is de familie Sbai. Zij waren met 12.438 stuks slechts 1.350 stuks van het goede antwoord verwijderd!

 

Lego
Ook voor de jongere bezoekers was er een uitdaging te vinden op de kraam. Zij konden tellen hoeveel Legosteentjes in de pot zaten. Charlotte Milder was met haar inzending met 280 blokjes wel héél dicht in de buurt van het juiste aantal (het waren er 281) Ze heeft dan ook de prijs gewonnen. .

 

Prijzen
De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad en zij kunnen hun prijs – een pakket met streekproducten en een mooi pakket om een Legohuis te bouwen - ophalen in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media