LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden Griftdijk-Noord voor project Historische Tuin

Donderdag 31 Maart 2022 | reacties 2
griftdijk-noordwzh-hist-tuin

Deze week zijn werkzaamheden gestart op de Griftdijk-Noord. De woningen van project Historische Tuin krijgen hier een aansluiting op de dijk, zodat de nieuwe bewoners bij oplevering van de woningen straks de wijk kunnen verlaten. Voor de werkzaamheden is het nodig de Griftdijk af te sluiten voor snelverkeer. Fietsers kunnen het werk wel passeren.

 

Voor auto’s en overig snelverkeer is een omleidingsroute aangegeven via de Margaretha van Mechelenweg. Bovendien is de Italiëstraat nog bereikbaar via de Griftdijk. Bezoekers van kinderdagverblijf Kinop kunnen met de auto nog het pand bereiken, maar bezoekers van de Historische Tuin moeten er rekening houden het laatste deel te voet te moeten. Ook de bus rijdt om via de Italiëstraat.

 

Fietsers

Fietsers in noordelijke richting worden ter hoogte van het werk het fietspad af geleid en mogen een stuk over de rijbaan fietsen. Bij het kruispunt van de Margaretha van Mechelenweg maken zij weer gebruik van het fietspad. Voor fietsers in zuidelijke richting zijn er geen wijzigingen.

 

Medio april

De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 17 april. In de komende maanden zijn meer werkzaamheden te verwachten op de Griftdijk(-Noord). Een overzicht ervan treft u in dit bericht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Waalsprong Informatiecentrum.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Wooninv (donderdag 31 maart 2022)

Hoe zit het met de camera's??

Redactie Waalsprong (maandag 04 april 2022)

Beste Wooninv, de camera's werken nog steeds. Je kunt tijdens de spits de camera's alleen passeren als je een ontheffing hebt. Je kunt dan via de Italiƫstraat verder. Voor meer info zie: https://www.waalsprong.nl/verkeersmaatregelen-op-de-griftdijk/

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media