LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Welkom bij Groene Oever op 28 september en 5 oktober

Dinsdag 24 September 2013 | reacties 0
impressie-te-starten-woningen

De eerste 17 woningen in de Groene Oever worden binnenkort opgeleverd. Dit is extra gunstig als u op korte termijn op zoek bent naar een ander huis. U heeft dan namelijk het voordeel van de kwaliteit van een nieuwbouwwoning die u ook nog naar eigen wens kunt inrichten, terwijl u er toch direct in kunt trekken.


Om een gevoel te geven hoe het is om straks in één van deze grote woningen te wonen (133 tot 141 m²) hebben we een modelwoning ingericht die aanstaande zaterdag voor het eerst is geopend. U bent van harte welkom op zaterdag 28 september tijdens de landelijke open huizendag voor nieuwbouwwoningen of op zaterdag 5 oktober tijden de NVM open huizendag tussen 11.00 en 14.00 uur. De modelwoning bevindt zich tegenover de Groot-Brittanniestraat 190 in Lent.

 

Heeft u vragen dan kunt u ook nu al terecht bij Janneke Wenting van Hans Jansen Garantiemakelaars (024 - 3 244 244) en op de website www.GroeneOever.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media