LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wegens succes 3e fase in verkoop in het Mauritskwartier

Dinsdag 12 November 2013 | reacties 0
lentseveldkopenhagen

Binnenkort starten ontwikkelaar Bouwfonds en aannemer Van Bergen Bouw met het derde en laatste blok boven- en benedenwoningen in het plan Mauritskwartier in Lent.

 

Ruime woning

Kenmerken van de woningen zijn een ruime woonkamer, keuken met ruim terras of tuin. Eigen buitenberging, 2 of 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Het gebruiksoppervlakte van de woningen is van 78 m2 tot 110 m2.

 

Centrum nabij

Het centrum van Nijmegen ligt op steenworp afstand van het plangebied (ca. 4 kilometer) en kan goed per fiets en openbaar vervoer worden bereikt. Een NS station bevindt zich op loopafstand van de woningen. Ook de ontsluiting per auto is ideaal, via de Prins Mauritssingel ben je binnen tien minuten in het centrum van Nijmegen of binnen vijf minuten op de A15.

 

Starterslening
Kan jij € 115.000 lenen? Dan kan jij al wonen in het Mauritskwartier type Kopenhagen blok C. Je kan namelijk gebruikmaken van de SVn starterslening. Voor starters die hun eerste woning willen kopen heeft de gemeente Nijmegen een starterslening ontwikkeld. De starterslening is bedoeld om starters meer kans te geven op de woningmarkt. Door gebruik te maken van de starterslening heb je minder hypotheek nodig van de bank en zijn jouw maandlasten lager. En dat scheelt! Je koopt al een woning vanaf € 145.000 v.o.n.


Meer informatie
Wil je meer informatie? Check de projectwebsite of volg ons op facebook.com/Mauritskwartier.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media