LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wegafsluitingen in Grote Boel

Donderdag 21 Maart 2019 | reacties 0
grote-boel-woonrijp

De gemeente Nijmegen start op maandag 25 maart met het woonrijp maken van de Simone de Beauvoirstraat en de straten Grote Boel en Brink. Hier wordt de definitieve weg aangelegd. Dit kan gevolgen hebben voor uw route door de wijk.

 

Op maandag 25 maart wordt gestart met de werkzaamheden in de Simone de Beauvoirstraat, op maandag 1 april wordt er gestart in de straten Grote Boel en Brink. Deze straten zijn de gehele periode alleen per voet of fiets bereikbaar. Er wordt een deklaag van rood asfalt aangebracht en trottoirs en parkeerplaatsen krijgen hun definitieve vorm. Het aanbrengen van het asfalt gebeurt op de laatste dag van de werkzaamheden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 12 april.

 

Heeft u Grote Boel als bestemming in deze periode? Houd er dan rekening mee dat u óf via de rotonde aan de Griftdijk (zuidzijde) rijdt óf via de rotonde aan de Keizer Hendrik VI-singel (noordzijde) rijdt.

 

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media